KastaLoss.nu - hyr båt smidigt av oss Ring nu

+46 709 435 701

Våra Fiskebåtar 

Våra båtar

Välkommen till vår samling av båtar för uthyrning, perfekt för fiske och vattennöjen! Vi erbjuder ett varierat utbud av båtar, från smidiga modeller för mindre turer till större, sjöstarka alternativ. Varje båt är utvald för sin kvalitet och komfort, redo att ge dig en oförglömlig upplevelse på vattnet. 

Upp till 4 personer

Linder Basic 445

Trots sin kompakta storlek har Linder 445 ett välutnyttjat däck som ger gott om utrymme för fiskeutrustning och bekvämt fiske. Båten är tillverkad i högkvalitativt aluminium.

Linder 445 kan utrustas med en mindre motor, vilket är tillräckligt för att enkelt navigera i lugna vatten och nå önskade fiskeplatser.

Upp till 5 personer

Linder Arkip 460

Linder Arkip är en idealisk aluminiumbåt för uthyrning till fiskeentusiaster som söker en kombination av stabilitet, mångsidighet och hållbarhet. Designad för att erbjuda en balanserad och säker fiskeupplevelse. Linder Arkip rymmer upp till 5 personer och har ett rymligt däck som ger gott om utrymme för både fiskare och deras utrustning.

Upp till 7 personer

Buster XL

Buster XL är en rymlig och robust aluminiumbåt som passar till fiskeentusiaster och längre transporter.  Denna båt är känd för sin hållbarhet och utmärkta prestanda, även i tuffare sjöförhållanden. Med en längd på  5,6 meter erbjuder Buster XL gott om utrymme för både fiskare och utrustning, och kan bekvämt rymma upp till sju personer. Dess rymliga däck och välplanerade layout ger optimalt utrymme för fiskeaktiviteter och enkel åtkomst till fiskeutrustning.

Upp till 7 personer

Yamarin 56SC

Yamarin 56SC är en mångsidig och kompakt båt. Denna modell är känd för sin robusta konstruktion och utmärkta sjöegenskaper, vilket gör den till ett populärt val för längre transporter och fiske. Med en längd på cirka 5,6 meter erbjuder Yamarin 56SC gott om utrymme för fiskeutrustning och bekväm sittplats för upp till 7 personer.

Har du frågor eller funderingar så är det enklast att ni ringer oss! 
Ring för frågor & funderingar
PRISLISTA

Hyra Båtar

Hyr båt av oss. Priset avgörs beroende på modell, plats och årstid.
Båtar
Detta ingår
Pris per heldag /vecka
Linder Arkip

Enkel och praktisk båt som lämpar sig perfekt till dagsutflykter och sportfiske. Fakta: Längd 460cm, bredd 185cm, Motor F40 HK, Yamaha, vikt 274kg. Lowrance Hook 9 tum, gps och ekolod. Usb finns för att ladda mobilen.

Elmotor motorguide XI3 med litium batteri går att hyra till denna båt för 650 kr.

Det går även att hyra med ett portabelt livescope med  lvs34 givare samt garmin echomap ultra12sv med jkb fäste för 1000 kr.

1850 SEK

9000 SEK

Yamarin 56SC

Yamarin 56sc lämpar sig för dagsturer, längre transporter och sportfiske. Den här båten tål tuffa tag och med 2 sköna offshorestolar, soffa och fullständigt vindskydd åker man bekvämt. 90 liters tank. Solbädd/kastdäck och 1 usb uttag finns.

Fakta: Längd 553cm, bredd 224cm, vikt 620kg, motor yamaha F80 HK 

2500 SEK

11000 SEK

Buster XL

Buster XL kombinerar tuff sportighet med fantastisk sjögång. 2 sköna offshorestolar, soffa samt heltäckande vindskydd. 80 liters tank. Kastdäck/solbädd finns samt 2 usb uttag och 4 st spöhållare. Garmin echomap uhd 92sv med gps och ekolod.

Fakta: Längd 560 cm, bredd 2,17, vikt 557 kg, motor yamaha F80 HK, max antal personer 7 st. 

Elmotor motorguide XI5 med litium batteri går att hyra till för 1000 SEK.

Det går även att hyra med ett portabelt livescope med lvs 34 givare samt gamin echomap ultra 12sv med jkb fäste för 1000 SEK.


3000 SEK

12000 SEK

Linder 445

Fakta om Linder 445: Längd är 445 cm, bredden är 1,86 meter, och vikten är 286 kg. Båten drivs av en Yamaha-motor på 20 hästkrafter och kan bekvämt rymma upp till fyra personer.


1500 SEK

8000 SEK

FiskeGuidning i Stockholm

Upptäck Fiskets Pärlor i Huvudstaden

Fiskeguider till Fantastiska Fiskeupplevelser

Välkommen till vårt spännande fiskeäventyr i de vackra vatten som omger Stockholm! Här kan ni lära er grunderna för abborre, gädda gös, havsöring och laxfiske. Vi erbjuder skräddarsydda fiskeguidningar som tar dig till några av de bästa fiskeplatserna i regionen. Våra erfarna guider delar med sig av sin lokalkännedom och experttips för att ge dig en oförglömlig dag på vattnet. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller bara nyfiken på att prova på, har vi något för alla. 
Superscript

Båtkurs

Lär dig kasta loss, lägga till, läsa sjökort och grundläggande sjövett.

"Splejs AB" ihop med "Kastaloss" drar igång båtkurser. Jonas som är utbildad sjökapten tar med er ut 4 timmar och går igenom båtkunskap och navigation.

1999 kr/person minst två deltagare.